Erkend LPG® Endermologie Instituut 

Bij LAVISH Huidinstituut zijn we toegewijd aan het bieden van innovatieve en effectieve oplossingen voor je huidverzorgingsbehoeften. Daarom zijn we verheugd om LPG Endermologie aan te bieden, een geavanceerde behandeling die gericht is op het verbeteren van de textuur, tonus en uitstraling van je huid.

Wat is LPG Endermologie:

LPG Endermologie is een niet-invasieve en pijnloze techniek die gebruikmaakt van geavanceerde apparatuur om diepe weefselmassage en vacuümmassage uit te voeren. Deze techniek stimuleert de natuurlijke processen van de huid en het onderliggende bindweefsel, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd, de lymfedrainage wordt gestimuleerd en de collageenproductie wordt verhoogd.

De Voordelen van LPG Endermologie:

  • Huidverstrakking: De behandeling helpt de huid te verstrakken en te verstevigen, waardoor een jeugdige en vitale uitstraling ontstaat.
  • Cellulitis Vermindering: LPG Endermologie kan helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur.
  • Lymfedrainage: De masserende bewegingen stimuleren de lymfecirculatie, wat kan bijdragen aan het verminderen van vochtophoping en zwelling.
  • Verbeterde Doorbloeding: De behandeling kan de doorbloeding van de huid verbeteren, wat kan leiden tot een gezondere teint en stralende huid.
  • Natuurlijke Resultaten: LPG Endermologie stimuleert de natuurlijke processen van het lichaam, waardoor de resultaten er natuurlijk en geleidelijk uitzien.

Voor Wie is LPG Endermologie Geschikt:

LPG Endermologie is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische benadering om hun huidconditie te verbeteren. Het kan worden toegepast op verschillende gebieden van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, de armen, de buik, de benen en de billen.

Onze Deskundige Huidtherapeuten:

Bij Lavish Huidinstituut wordt elke LPG Endermologie behandeling uitgevoerd door onze getrainde en ervaren huidspecialisten. We beginnen met een grondige huidanalyse om jouw specifieke behoeften te begrijpen en stellen vervolgens een behandelplan op dat op maat is gemaakt voor jouw huid.

Resultaten en toepassingen
Endermologie® behandelingen gaan huidveroudering tegen, verstevigen de huid, bevorderen afslanking, verzachten littekens en hebben tal van andere voordelen voor je huid. Al vanaf de eerste sessie zijn resultaten waar te nemen. Vanaf 3-4 sessies zijn er bij de meeste mensen duidelijke verbeteringen te zien. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen en zijn afhankelijk van lichaamseigenschappen, leefstijl en leeftijd.